Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

12. aug, 2012

Laila

Hei! Vi har hatt riesen tidligere, og vurderer å anskaffe en ny. Er alle valpene gitt bort?

2. jul, 2012

Nina

Så herlige bilder av bebisene. Blir LITT dårlig bare, he he.

29. jun, 2012

Lise C G Gunnarsson

Heisan.
Flotte hunder dere har. Deilig å se på valpebilder:-) Er oppvokst med riesen, og Vi har selv hatt 2 riesengutter. Måtte avlive den siste i januar 2011. Savnet etter disse er STOOOOORT. Går ikke en dag uten at de er i våre tanker.
Tenker
mer og mer på det å få en riesen igjen, men denne gangen vil vi prøve en tispe. Hvordan er det med den tispa i det siste kullet. Er den bortbestillt?
Flott hjemmeside dere har :-):-)
Lykke til med hundene:-):-)

Nettside 31. mai, 2012

Nina G

Gratulerer med valpene og kos deg masse i denne deilige valpetiden. Den går så altfor fort.
Ønsker deg og dine en riktig god sommer.

7. mai, 2012

Finn-Kåre Aasheim

Hei, vi måtte desverre ta farvel med vår Molly etter nesten 13 år, riesenschnauser tispe, for ca 2 mnd siden. Er nå på søken etter ny tispe. Bor på småbruk i Eidsvoll. Falt for siden, videoene og bildene.

13. apr, 2012

Eli Trønningsdal

Hei og takk for samtalen idag. Har snakket med barna og funnet ut at vi er interessert i Odin på halvannet år. Håper at du kan gi oss flere opplysninger om han : ) Vi er også interessert i å høre om valpene som kanskje kommer i juli. Fint om du holder kontakt.

13. mar, 2012

Eli Trønningsdal

Hei : )
Er på jakt etter en Riesenvalp og lurer på om dere har opplysninger om valpekull som er leveringsklare vår-sommer 2012?
Vi overtok en 5-årig hann for noen år siden og falt pladask for rasen. Han måtte vi desverre omplassere pga sykdom. Nå er jeg og barna klar for hund igjen og lurer på om dere har noen anbefalinger. Vi vil gjerne ha en hannvalp,sort farge.

10. feb, 2012

Hilsen Gry E.F Knauserud

Hei :) surfa litt på nett og kom innom siden deres. Har sett på den før men ikke tenkt så mye på hvem hund dere har, før i dag :) jeg er eier av helsøster til Frida, Taxi, Wedlocks Black Eyes On You. Jeg pleier å si at hun er 6 1/2 år (snart 7...) men av og til virker det som hun bare er 6 1/2 mnd.... Vurderer å stille henne en gang i løpet av er så kanskje vi treffes.
Bildet er tatt av Kent, rett før Dogs4 all i 2009.

Nettside 23. des, 2011

Eli

Hei Mona
Gratulerer med NV-11 på oppdrettet ditt - ikke verst det i første kullet vel :-)
Ønsker dere alle ei tikitg god jul og et godt nytt år!
Lykke til med treningsplaner i 2012, blir spennende å se om "lille-tøtta" blir til noe etter hvert også :-)
Klem fra Eli

17. mar, 2011

Lene jensen

I dag har jeg vært på tur i fjellet ilag med bestemor og 7 andre hunder. Det var kjempe spennende. Var i tilegg veldig flink på innkalling så ho matmorvar også fornøyd.Alt går bare fint her i nord. Klem fra Oda

24. feb, 2011

Anita og Alf Arne

Hei
Sitter og ser på bildene du har lagt ut av valpene,skal bli artig og få følge med og se hvordan det går med gjenget i fremtia.Vi er på tur på hytta så dere må ha en god helg.

Nettside 22. feb, 2011

Eli

Hei Mona
Så fine små-jentene dine er på de nye bildene! Blir spennende å følge Chess etter hvert :-)
Hilsen fra Eli

18. feb, 2011

edyta&przemek

Once again we watch pictures of your wonderful pets-it's great to watch pictures so lucky dogs and humans. it was great to know you and we're waiting for answer from you:)

10. feb, 2011

Lene Jensen

Flott bilde du sendte, Mona:-) No gleder vi oss til lille bartemora kommer til Tromsø:-)

30. jan, 2011

anita og alf-arne

Hei Mona
Ja nå gleder vi oss svært til og hilse på dere og hundene.Gleder oss spesielt til og se valpene.Marita ber også og hilse hun gler seg til ho og resten av gjenget kommer på lørdag for og studere.

25. jan, 2011

Oaug Korhonen

Så flott hjemmeside med mange flotte bilder! Har virkelig kost meg den tida jeg har brukt her! Lykke til med valpene etter Boro, han er en flott representant for rasen, og Eli er en flott oppdretter:) Titter nok innom igjen!

8. jan, 2011

Lene

Hvor nydelige valpene er:-)

Nettside 6. jan, 2011

Dina

Tak for hyggeligt kig. Held og lykke med kuldet.
Hilsner
Dina

31. des, 2010

Anita Alf Arne og Ylva

Hei Mona og Anders.
Dere må ha en riktig fin nyttårskveld og kos dokker masse. Akurat snakket med Kent så da blir det vel uke 5 vi møtes hos dere for han har frihelg da. GODT NYTTÅR.

Nettside 28. des, 2010

Kennel Yapyard

Gratulerer med valpekullet.
Kos dere med de små, for tiden går så altfor fort.

Nettside 23. des, 2010

Eli

Heisann!
Gratulerer med alle de fine førjulsgavene som Frida kom med :-)
Ønsker dere alle en rikitg god jul og et godt nytt år med masse valpeglede!
Hilsen fra Eli

21. des, 2010

Marita og siv

Herregud så morsomt at vi får 3 hanhunder og 3 tisperå velge mellom til nord:):) æ og ho Marita glæde oss vanvittig.):) Tenk at vi kommer ned å hente med oss alle de fineste tel Nord:) Gratulere med super Frida frosk og babiene :):)

21. des, 2010

Anita og Alf Arne

Hei Mona og Anders. Gratulere så mye med valpekullet.Det ble jo mange små. Gleder oss og besøke dere om 5 uker.Dere må kose dere masse og ha en riktig god jul.Gi Frida en god klem fra oss alle her i Albertsvingen 2

14. nov, 2010

Anita og Alf Arne

Hei Mona og Anders Tusen takk for en hyggelig forjuls fest.Koselig og treffe dere og hundene, Frida ser veldig lovende ut i kroppen spennende tid vi går i møte.Artig at dere har fått mange som er interesert i kombinasjon med Frida og Bono. Klem Anita

13. nov, 2010

Martin Gerhardt

Hei. Flott side og flotte hunder først og fremst. Vi er i vurderingsboksen for anskaffelse av hvalp. Jeg har hatt 4, dvs 1 dverg og 3 store. Den siste min døde i 2005 etter å ha pådratt seg en hissig bakterie. Jeg ser du bruker Kent, og det var han som stellet og ordnet Varken for oss. Vært mye hos han. Varken var en mix av Hassanhill (Sverige) og Pirrko. Kjenner til Antero også, fra den gangen vi var mye på utstilling (Varken ble NUCH), men var først og fremst en brukshund - spor, agility, lydighet - trekkhund sommer og vinter. Jeg kunne rett og slett tenke meg å se på hundene dine, og treffe Frida, samt høre mer om henne, lynne, osv, samt den kuperte skjønnheten av en far. Dersom dette er interessant, kan du kanskje sende meg en mail eller ringe (90921238), men jeg vil ikke bidra til stress eller mas i Fridas drektighet eller deres førjulsstri. Mener det fremgåt at dere bor i Fredrikstad. vi bor i Son, men jeg må desverre innrømme at jeg er fra Sarpsborg i utgangspunktet.

Mvh Martin Gerhardt

4. nov, 2010

Anita og Ylva Tromsø

Hei Mona
Takk for en kjempe trivelig helg i Tromsø.Ja vi er veldig glade for kavaleren som Frida fikk , det blir spennende.Gleder oss til forjulsmiddagen på neste fredag.

Nettside 30. okt, 2010

Anneli og Barte-Marte

Heisan!
Kom over siden din via Eli sin - og jammen bor det flere riesen i Østfold - var redd vi var de eneste jeg;) Lykke til med små julebarter:)
Mvh. Anneli, Barte-Marte og Magnus Olsen

Nettside 29. okt, 2010

Eli

Hei Mona!
Takk for veldig hyggelig hilsen i gjesteboka mi! Det var trivelig med besøk av deg og Frida (det syntes forøvrig Boro også). Frida var ei morsom dame å bli kjent med - full av fart og meninger om mye. Her på Toten har hun byttet navn fra Frida Frosk til Frida Fresk :-)
Gleder meg til å treffe dere igjen og ønsker dere lykke til med årets julefeiring.
Hilsen fra Eli

Nettside 19. okt, 2010

Kennel Yapyard

Gratulerer med BIR på Frida i Tromsø !!
Hilsen Yappene

22. aug, 2010

Odin Tolk

Hallo dere i Fredrikstad, Slash har nå blitt nesten 75cm høy, vi han har også blitt bedre til å være hjemme alene. vi regner med å ta en tur ned til dere om fjorten dager:) Han er en gla gutt som elsker å leke i hagen og å spise HELE BUSKER med bær. Han er også kosete og liker å sitte på fanget, gjerne hele tiden. Hilsen oss på Fagerstrand.

20. aug, 2010

André Almbakk

Hei og takk for sist!
Nå er ferien i Danmark over. Balder var en fryd å ha med seg. Han har vokst seg til en stor og stødig hund. Han er en glad gutt som er glad i både store og små. Han er tålmodig når han møter andre hunder. Det blir spennende å se om han forandrer seg når puberteten melder seg for fullt.
Sender dere etterhvert flere bilder på mail. Hilsen oss i Bodø.

Nettside 26. jul, 2010

Eva & Lord

Kost oss med hjemmesiden din. Fortsatt god sommer :-)

18. apr, 2010

Geir

Hei Mona, her på Rolvsøy går det strålende, Anton er i storslag og tar stor plass. En skikkelig kosegutt. Jeg kommer utom en dag og henter sen sekk m/for. Hils Anders

28. mar, 2010

Hanne og André

Hei!
Sender en Påskehilsen fra Bodø. I dag har det vært nydelig vær. Balder har storkoset seg ute på tur. Han ble nappet for første gang sist torsdag og resultatet ble bra.
Balder m/ fam ønsker alle en GOD PÅSKE!

14. mar, 2010

Anita og Ylva

Hei Mona. Er på sia de og ser det artig at det går fint med valpene og hundene. Her i Tromsø vet jeg dem som gleder seg til Frida får løpetid,da kommer Lene og jeg på besøk ha ha.Marita og Siw og gjenge er på Crufts nå, har det fint.Du og dine må kose dere snakkes.Klem

11. mar, 2010

Toril Kvernberg

Hei to og firbente i Fredrikstad!
Har sett på bildene av valpene, skikkelig moro¨å se! Ruske-Sara har vokst seg skikkelig fin, synes vi, og det sier våre venner oppi Hegra også! Hun er 27 kg og ca. 63 cm i skulderhøyde nå, langbent og slank. Et skikkelig fangbarn er hun også. Når vi setter oss ned, kan hun være i ro forholdsvis lenge! Nå gleder vi oss til påske og kunne ha tid til trening og kos dagen lang! Da drar vi på hyttetur oppi Trollheimen!
Klem fra oss i Buvika.

8. feb, 2010

Hanne og André

Hei og takk for sist! Tjukken passerte 25 kg for ca 2 uker siden. Skulderhøyden var da ca 60 cm. Han har felt det meste av tenner. Alle fortenner er på plass og nå mangler det kun noen jeksler. Han er ferdig vaksinert for rabies, skal bare ta en blodprøve i mai så skulle det være ok. Ellers er både han og Arak veldig glad i snø. Hilser så mye fra Bodø.

2. jan, 2010

Kjersti

Hei, og godt nytt år :)
Nå sitter jeg og venter på at Kenny skal komme, d å bytte stue og seng innimellom fixer han helt greit ;) Lydig er han også.....på plass sier jeg, så kommer han tusslende rudt meg og setter seg på min venstre side og søker kontakt med øynene ;) Han er d beste som har hendt oss her i Haugesund :)
Hilsen Kjersti

1. jan, 2010

Arild

Halloen Godt folk!
Da er Nyttårs aften overstått uten noen form for redsel, hverken ifra hund eller menneske ;).
Kenny er på full fart framover så det ser bra ut med bruddet. 16uker: 17kg.

Godt nytt år :)

Arild

31. des, 2009

Hanne og André

Slitsomt med denne Jula. Bra det er nyttår snart. Ønsker dere Alle ET RIKTIG GODT NYTTÅR !

Hilsen Tjukken m/ familie

10. nov, 2009

Lene og Yngve

Sender en hilsen fra oss i Tromsø. Emma har tilpasset seg fint og har allerede vært å "mara" masse på bestemor.

6. nov, 2009

Hanne og André

Balder ( Tjukken ) har landet i Bodø og møtt sin storebror Arak. Første møte mellom dem gikk helt supert. Vi takker Mona, Anders og alle firbente for en fantastisk tid sammen. Det finnes ikke bedre vertskap.
Hanne og André

30. okt, 2009

Odin og Anne

7-6-5 nå teller vi ned til vi henter "Slash" hjem.
Det har vært så spennende å følge med på webcamen, men det var noen flotte bilder her på hjemmesiden også. kos dere denne siste uka. Klem fra oss på Nesodden.

29. okt, 2009

André Almbakk

Hei! ser at dere har fått noen flotte valper. Har selv en hannhund som er i sitt ellevte år. Har forsøkt å finne telefonnummer til dere på hjemmesiden men det kunne jeg ikke finne. Derfor ser jeg meg nødt til å bruke gjesteboken. Kan dere ta kontakt med meg? Hilsen André, Bodø

25. okt, 2009

Toril og Rolf

Hei to og firbente i Fredrikstad.
Nå er det ikke lenge igjen. Vi gleder oss masse og kan nesten ikke vente.Har bestemt oss for at frøkena skal hete Sara. Bruker ventetiden til å se dere på nettkameraet, vaske til jul og gå lange turer med Frida og øve med henne nå, må jo venne og til et mere aktivt friluftsliv etter hvert.
Klem fra Buvika! :-)

Nettside 14. okt, 2009

Eileen Berg

Hei der nede i plankebyen. Nå starter jobben med valpekullet:)men nyt tiden det er bare 3-4 uker til de små er hos sine nye eiere og da vil dere savne de masse. Ps.Tror jeg skal gå på det samme dressur kurset som du gikk med Arne...... virket som et bra opplegg, sitt var sikkert noe helt nyttfor han:).
Klem fra Eileen(jordmor)Tor-Eril, Cato og Kent Erik

Nettside 8. okt, 2009

Anita og Ylva

Hei en hilsen fra Tromsø,kjempe artig og se på de små Dorri ser ut til og storkose seg.Ja nå er biletten bestilt, så det skal bli artig og få hilse på alle små før de drar til sine hjem.Vi glede oss at Emma skal komme til Tromsø og bo.Kos dere videre.

4. okt, 2009

Lisa

Hei!

Har dere en epostadresse dere kan kontaktes på? Valpene er kjempesøte, og har noen spørsmål angående valpekjøp:)

27. sep, 2009

Oddrun

Hei på dere! Det er en flott hjemmeside som dere har.
Valpene ser veldig søte og fine ut, skal bli fint å se dem til hengen.Hilsen oss i Spydeberg,Kaisa hilsen også.

24. sep, 2009

Anne og Odin

Såååå søte! Kjempe moro å følge med. Vi er innepå hver dag for å følge med. Gleder oss til første besøk.

Nettside 14. sep, 2009

Kennel Yapyard

Gratulerer med valpekullet kos dere !
Hilsen Yappene

Nettside 13. sep, 2009

Børge og Øivind

GRATULERER MED FAMILIEFORØKELSEN! Vi ønsker Dorri og de søte små lykke til videre. Kos dere i valpekassen!!! Hilsen Børge, Øivind og tante Pam

12. sep, 2009

Trulte og Frida

Nummen da! Sååå nudelige! Gleder oss til å se dem:)

12. sep, 2009

Anne og Odin

Hei.Det var en veldig glad gutt som fikk beskjed om at valpene var født og at det ble 6stk, da han kom på skolen i går. Vi gleder oss veldig til å følge med fremover og ser fram til å møte dem. Lykke til videre. Hilsen Odin og Anne

11. sep, 2009

cecilie

Så søte valper vi har fått. Elsker de. Glad i dere hilsen Cecilie <3

11. sep, 2009

Anita Alf Arne og Ylva

Hei Mona og Ander
Gratulere så mye med valpene,Dorri er jo kjempeflink,vi gleder oss til neste helg og treffe dere alle,spennende og se om det kommer ei dame til Tromsø det hadde hvert moro. Kos dere i valpekassa.

18. aug, 2009

Toril Kvernberg

Hei.
Takk for en kjempehyggelig samtale igår, ang. valp utpå høsten. Vi sitter og ser på hjemmesidene deres og synes de er tiltalende og morsomme. Venter med spenning på nytt fra valpemamma.

Masse hilsener fra Toril og Rolf :)

9. aug, 2009

Nina Aakre

Blir ordentlig varm om hjertet når jeg er inne på sidene deres. Så utrolig flotte hunder :-) Lykke til med de søte små når de kommer. Fortsatt god sommer.

Nettside 24. jul, 2009

KENNEL YAPYARD

Hei,
Spennende kombinasjon med meget flotte hunder.
Lykke til og håper at alt går knirkefritt.
Vi følger med på siden
Hilsen Trine og Atle

Nettside 16. jul, 2009

siv

Hørte alt gikk flott med parringen og nu blir det jo døds spennende å se hva som popper ut om 60 noen dager.):) skal dere på bluesen???? så noe blues snakk nedi meldingsbunken deres her.):) ha en toppen sommer . klemz fra nord

28. jun, 2009

anita alfarne og ylva

Hei Mona
En hisen fra Tromsø. Gleder oss til vi kommer ned og kan besøke dere på setra,Alf arne håpe på fiskelykke og godvær.Skal bli fint og være noen dager sammens med dere og bestemor riesentisper.Du har en flott hjemmesider,klem fra nord.

24. jun, 2009

eva

Hei og takk for sist..ble kjempeglad når du ringte,, og her er alt klart til bluesen, akkurat nå er jeg ferdigpakket for en treningsuke med hund i sverige,, vi gleder oss til det kos kos og jeg,,finner du noen spennende biletter så send meg en melding,,ps..fine hjemmesider du har,, klem fra eva

Nettside 10. jun, 2009

Synnøve & Terje

Hei Mona!
Takk for sist! Flotte bilder du har her inne :) Lykke til med videre trening!
Synnøve & Terje

9. jun, 2009

Lasse

Hej M! Tack för senast. Vilken fin hemsida du har.
Lev väl och ha det bäst!

14. mai, 2009

Merete Antonsen

GRATULERER MED DAGEN DORRI OG FRIDA. Tenk hvor fort tiden går og vi er blitt 4.år.
Ønsker dere en flott dag med god mat, trening og en lang tur.
Hilsen Ilo og Merete

Nettside 10. mai, 2009

Trine & Atlas

Titt-tei og takk for sist.
Så morro å snuble over siden deres.
I går klarte vi opprykket til B-spor, og jeg er sprekkferdig av lykke. Atlas koser seg i senga, etter en liten tur i skogen i dag. :-) Har lov til å slaffe i dag.
Lo så jeg holdt på å dette ut av sofa'n, da jeg så på videoene som du har liggende her. Fornøyelig!
Vi prates. Klemmer fra bustehodene i Bødalen.

5. mai, 2009

Inger Slaatten

Hei du!
Ser at det er deg på bildet, så da skriver jeg en mail til deg! Det ser ut som om du har det bra? Ta kontakt på mail adr min!

Hilsen
Inger fra Myres

4. mai, 2009

Merete Antonsen

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS :-)
Gratulerer med opprykk til B-Spor. Var inne på NBF sin side og så på resultatet ditt. Vi gleder oss med deg og er spente på fortsettelsen. Lykke til videre på nye prøver.
Stor klem fra Merete og Ilo

9. apr, 2009

stefan och ann

HA EN TREVLIG PÅSK ANN STEFAN

5. apr, 2009

Merete Antonsen

GOD PÅSKE.
Hilsen Merete og Ilo.

20. mar, 2009

Merete Antonsen

En liten hilsen til TANTE Dorri og Frida.
Ilo er blitt pappa til 10. valper på Kennel Riesenartic.
God helg.
Hilsen Merete og Ilo

Nettside 8. mar, 2009

Kristin Rive

Hei og hå! så var den trivelige treningshelga igjen over. Ikke snødde vi inne heller:)
Vi sees snart igjen.
KLem fra Kristin & Qeiko

4. mar, 2009

Vibeke Nygaard

Så bra, Mona!! Flott hjemmeside!
Klem Vibeke (wrestling utfordreren)

28. feb, 2009

Gorm

Sitt på Roa og tar en øl hos slekta. Artig side. Nok bikkjer nå ve..?
Vi talast.

Gorm

4. feb, 2009

Stine L

Hei hei!

Måtte jo bare inn å kikke på "barna" dine:) Kjempe flotte er dem! veldig kose og fine bilder.

Mvh Stine frisøren:)

4. feb, 2009

Kari

Flink du, og masse bra bilder:)
Klem fra syrran.

26. jan, 2009

Merete og Ilo

Hei Mona.
Gratulerer med flott hjemmeside, her kommer vi til å følge med på hva dere gjør. Mange flotte turbilder, ser ut som et eldorado for dere og hundene. Ønsker dere lykke til med trening og prøver i 2009.
Ilo hilser til søster Frida og Dorri.

Nettside 22. jan, 2009

siv

hei ser du har fått røntget Anders:) jammen på tide spør du meg etter alle de årene.) og velkommen inn i hjemmesidens verden. klem fra nord:)

7. jan, 2009

Sigge Kodak

Hej Mona
Fin sida. Tack för en trevlig träning i Halden

Klämm Sigge Kodak

Nettside 7. jan, 2009

Micke o Nix

Tack för en trevlig dag igår mycket trevligt med goa skratt

Klem Micke o Nix

31. des, 2008

Kristin

Hei. Jeg ønsker dere ett riktig GODT NYTT ÅR. Vi sees snart.
Klem fra Kristin og Qeiko

Nettside 29. des, 2008

Micke o Nix

Gott Nytt år önskar Micke o Nix

24. des, 2008

Lena & Jim

God Jul & Gott Nytt År vill vi önska till er,och Mona du är bara bäst.

23. des, 2008

Stefan och Ann

God Jul och Gott nytt år!
önskar Stefan och Ann med Kelpie-ligan
från Göteborg

Nettside 20. des, 2008

Jon

Ja dette var da en lekker side. Liker spesiellt godt at dere satser så hardt på lydighet... og velger å dokumentere det på video... he he
Vel det er kjekkere med katter, de driter i lydigheten;o)

God jul fra oss i kulingen

Nettside 19. des, 2008

Eileen Berg

Hei så fin side dere har laget:) Gratulerer
Ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år.
Håper vi ser mer til hverandre i 2009:)
Eileen og gutta på landet

18. des, 2008

Cecilie

Jeg syns det er en fin hjemme side og dere har lagt ut en video av meg ser jeg ^^ Da var jeg gira for at Arne skulle klare det. Likte bilde av Dorry Deilig best. Gid Arne,frida,Dorry D,Mona og pappa!
Hilsen Cecca(Cecilie)

18. des, 2008

Kristin Rive

Hei. Grattis med ny hjemmeside, den har blitt bra.
Klem fra Kristin&Qeiko

17. des, 2008

Oddrun Ullaug

Dette var en koselig hjemmeside og veldig fin start-side fra tur i Femund.Hilsen fra Spydeberg